Vitaliteit bedrijfsconsultancy

Als ondernemer of teammanager creëert u een optimale werksfeer en omgeving zodat uw werknemers gemotiveerd zijn en optimaal presteren. Toch is de productiviteit niet alleen afhankelijk van de werkomgeving, maar ook van de persoonlijke gesteldheid, de fitheid en het voedingspatroon van de werknemer.

Ervaring leert dat de meeste medewerkers onvoldoende bewegen en kennis over gezonde voeding ontbreekt.

Paul Jonah Visser verzorgt efficiënte teamsessies bij u op locatie waar simpele en doeltreffende tips worden besproken en oefeningen worden gedaan die het voedings- en bewegingspatroon van medewerkers op korte termijn verbeteren. Deze energieke sessies kunnen tevens op maat worden aangepast als uw bedrijf unieke werkomstandigheden heeft.

Tevens kan Paul een vitaliteitsanalyse doen over uw bedrijf en een specialistisch advies geven aan het management over het optimaliseren van de werkomgeving omtrent vitaliteit.

Verbeter de productiviteit en verlaag ziekteverzuim met efficiënte teamsessies bij u op locatie.

Doeltreffende voedingstips

Eten op het werk moet snel en makkelijk. Leer hoe af te blijven van de kroket en snel een lekkere voedzame lunch of tussendoortje te creëren.

Word vitaler

Efficiënte voeding en beweging zorgen voor een vitaler lichaam wat zorgt voor hogere productiviteit op de werkvloer.

Beweging

Maak kennis met effectieve stretches en oefeningen die op de werkvloer kunnen worden uitgevoerd. 90% van alle rug- en nekklachten kunnen hiermee worden voorkomen!

Business Bootcamp

De laatste trend. Paul verzorgt business bootcamps bij u op locatie. Met deze unieke trainingen worden werknemers fitter, enthousiaster en wordt er direct aan teambuilding gedaan.

Business Bootcamp

Teambuilding en bedrijfsfitness in één! Paul komt bij u op locatie om een bootcamp training te verzorgen voor het hele team. De full-body training duurt ongeveer een uur en legt de nadruk op oefeningen die de werkhouding corrigeren. Dit helpt ziekteverzuim te verlagen en productiviteit te verhogen.

Het enige wat u nodig heeft is een lege ruimte (b.v. vergaderzaal) of een veilige buitenplek (b.v. parkeerplaats). Paul verzorgt al het benodigde trainingsmateriaal.

Kom in contact

Neem contact op met Paul om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.