Voedingsadvies op maat

Om resultaten te bereiken met je lichaam is alleen een goede training niet voldoende. Om af te vallen en je lichaam te shapen speelt voeding een enorme rol. Vaak wordt de 70/30 regel gebruikt. Dat wil zeggen dat 70% van het lichamelijk resultaat aan voeding toe te schrijven is, en slechts 30% aan de training zelf!

Maar wat is nou de juiste voeding? Er bestaan letterlijk duizenden diëten. Vaak gaan ze mee met de trends van het moment. Zoals koolhydraatarm, alleen eiwitshakes etc. etc. Een vaak gehoorde kreet is dat je niet moet diëten maar een gezondere levensstijl moet adopteren. Dit is absoluut waar, maar hoe ziet een gezonde levensstijl eruit, en nog belangrijker: hoe kan deze zo realistisch zijn dat het ook op de lange termijn is vol te houden?

Paul Jonah Visser, personal trainer en voedingsexpert, geeft je voedingsadvies op maat dat aansluit op jouw levensstijl. Vaak zijn het kleine wijzigingen in wat je eet en drinkt, op welk moment en hoe je dit bereidt die al voor enorme verschillen kunnen zorgen in je gewicht, je fitheid en je gezondheid in het algemeen.

Gezond & vitaal

Het is een cliché, maar kleine wijzigingen in dieet zorgen voor een gezonder en vitaler lichaam en een langer leven.

Balans

Een week lang diëten is makkelijk, een leven-lang je voedingsgedrag aanpassen niet. Ontdek hoe de optimale balans te vinden in je dagelijks leven.

Voedingsplan op maat

Afhankelijk van jouw persoonlijke doel, situatie en lichaam moet een voedingsplan nauwkeurig worden afgestemd. Ontdek wat Paul voor jou kan betekenen.

Afvallen en er afhouden

Afvallen blijft voor de meeste mensen lastig, maar het verloren gewicht er af houden blijkt nog veel moeilijker. Met Paul’s advies gaat dit nu wel lukken!

Neem contact op

Geïnteresseerd in voedingsadvies op maat? Neem nu contact op en zet de eerste stap richting een gezonder, fitter en slanker leven!