Paul Jonah Visser

Paul Jonah Visser is een ervaren personal trainer gespecialiseerd in figuurverbetering en vetverlies. Als oprichter van fitness- en personal training onderneming OmegaFit, geeft Paul naast personal training, small-group training en voedingsadvies ook lezingen, workshops, seminars en (interactieve) presentaties over vitaliteit, stress, voeding en fitness.

“Om lichamelijke doelen te behalen moeten training en voeding nauwkeurig op elkaar worden afgestemd. Het is vaak verbazingwekkend hoe snel een lichaam kan veranderen door relatief kleine aanpassingen in het dieet en een professionele begeleiding bij het sporten. Die verandering zien in mensen is mijn passie.”

Mijn filosofie

Iemand motiveren is makkelijk. Iemand gemotiveerd houden is de uitdaging.

Echte resultaten komen als je voor langere tijd, consequent naar een doel toewerkt. Om dit vol te kunnen houden moeten gezonde voeding en doeltreffende training onderdeel worden van je levensstijl. Als sporten net zo vanzelfsprekend wordt als ontbijten en je zonder er bij stil te staan de juiste voedingskeuzes maakt, dan is een fit, strak en vitaal lichaam onontkoombaar. Mensen helpen deze intrinsieke drive te vinden en vast te houden is mijn beroep.

Opleidingen

Nutrition, Heart Disease and Diabetes

Universiteit Wageningen

BGN Gewichtsconsultant

Een gewichtsconsultant geeft dieetadvies op maat t.b.v. gewichtscontrole en sportondersteuning

HBO Bedrijfseconomie

Saxion Deventer – Afstudeerrichting: Sportmanagement

Fitness trainer (level 1 en 2)

Gerichte beroepsopleidingen voor fitness professionals

Personal trainer

De opleiding tot personal trainer geeft het recht om gecertificeerd personal trainer genoemd te worden. Slechts 20% van de professionals die zichzelf personal trainer noemt is daadwerkelijk gecertificeerd!

Fitness master

Fitness master is een gevorderde opleiding voor personal trainers en fitness professionals

Bootcamp instructeur

Militaire methodiek voor outdoor trainingen